Liliana de Vries

Liliana de Vries werd samen met haar tweelingzus Alicia in 1988 geboren in Costa Rica en heeft een groot deel van haar jeugd in Mexico doorgebracht. Haar ouders zijn van Nederlandse en Colombiaanse afkomst.
In 2012 studeerde ze af aan de Toneelschool Maastricht.
Liliana is vooral bekend geworden door haar rol in de televisieserie ‘Het Huis Anubis’. Daarin speelde ze van 2005 tot 2007 de rol van Mara Sabri. In 2007 wordt ze aangenomen op de Toneelschool Maastricht. Op de toneelschool heeft ze haar eigen collectief ‘Ducks In’ gestart. Ze maakt hiermee theater naar aanleiding van ervaringen in het buitenland.
Gastrollen heeft ze o.a. in ‘Voetbalvrouwen’, ‘Spoorloos verdwenen’, ‘Jeuk’ , ‘Bluf’, en in de korte films ‘Après Demain’, ‘Mix Tape’ en ‘Forever After’. Ze heeft ook in de films ‘Boy 7’, ‘Hartenstraat’ en ‘Waterboys’ gespeeld. In 2009 was ze samen met Achmed Akkabi te zien in de clip ‘Als Zij Langs Loopt’ van Flinke Namen. In 2011 maakte zij onderdeel uit van de cast van ‘Pagina 23′, de winnende film van het Utrechtse 48 Hour Film Project. In november 2013 speelde ze de rol van “Maria’ in de bioscoopfilm ‘Mannenharten. In December 2015 was ze te zien in de bioscoopfilms Mannenharten II, Mega Mindy vs Rox en Bonbini Holland.